Hus

En solsäng – med försmak av sommar

Vad skänker oss sommaren? Långa, vita nätter och härliga stunder utomhus. Sköna eftermiddagar i trädgården där du kan sätta dig i lugn och ro med en god drink i handen. Eller varför inte hoppas på en varm sommar då man faktiskt kan sola. Det hade varit fantastiskt.

Och vad behöver du för att sola i din egen trädgård förutom sol? En skön solsäng, så klart. Finns inte mycket som slår en mjuk och fin solsäng placerad på den perfekta platsen ute i trädgården. Glöm inte drinken eller juicen. Den kommer att förgylla din upplevelse med försmak av sommar.

Massor med varianter

Vad kan vi mer säga om solsängen förutom att det är de soliga dagarnas bästa vän? Jo, att det finns en hel del olika modeller, design och varianter att välja mellan.

Vad sägs om en hopfällbar modell som kompletteras med ett designat tak i stål? Eller vill du helst satsa på den gamla vanliga tillverkad av massivt trä som kompletteras med sköna dynor?

Inte ska vi glömma de nya varianterna såsom denna gjord av bambuträ. Den är lätt och kompakt vilket gör att du kan flytta runt den utan större problem.

Helst ska du anpassa solsängen till husets utseende men även till dina egna preferenser. Sist men inte minst ska du även tänka på budgeten. Vilken modell har du råd med? Det är en bra fråga att besvara innan inköp.

Rätt solsäng för dig

Vilken solsäng är rätt för dig? Valet är inte svårt. Provsitt eller provligg olika modeller så vet du på direkten vad som passar.

Om du helst vill köpa solsängen online och inte kan provsitta den i förväg kan du alltid läsa genom recensioner och rekommendationer publicerade på nätet. Titta gärna på testpaneler eller jämförelsesidor för att få en uppfattning om utbudet. Sen kan du ju alltid returnera varan om den inte passar.