Hus

Hitta spa-känslan hemma

Få saker är så avslappnande som att koppla av på ett spa, och med de rätta detaljerna kan du skaffa den riktiga känslan av att vara på ett spa i ditt eget hem.

Att resa iväg över en dag eller till och med över en helg kan ge dig en rejäl skjuts i vardagen och få både dig och din kropp att finna ett härligt välmående. Dock är det inte alltid tiden räcker till eller möjligheten finns att resa bort och då är det ju bra att det finns flera olika sätt att hitta samma härliga känsla hemma.

För när det kommer till att hitta ro och att kunna slappna av i sitt eget hem är det som så ofta detaljerna som är de mest avgörande. För dig som inte har mycket tid över finns det många sätt att göra om ditt eget badrum till en egen oas för egentid och ett brett utbud av produkter att välja mellan för att koppla bort den stressiga vardagen genom att helt enkelt stänga dörren till badrummet.

En lyxig handduk kan vid en första tanke kännas som en liten detalj, men för den som har provat på att använda sig av en handduk i ett lyxigt material kommer dess egenskaper knappast som någon överraskning.

  • Satsa på flera olika typer av handdukar
    Genom att hitta flera olika handdukar att fylla badrummet med undviker du att behöva använda samma handduk flera gånger. På så sätt har du alltid en ny och fräsch handduk till hands när du behöver den.

  • Satsa på materialvalet
    Det finns handdukar i alla prisklasser, och som alltid är hög kvalitet till synes dyrare. Fördelen är dock att livslängden för din handduk också är betydligt längre och att du inte behöver byta ut dina handdukar lika ofta. Att kopp och ansikte dessutom känner en avsevärd skillnad är förstås bara en bonus.