Shopping

Köp Lego Star Wars

Om du eller dina barn är ett fan av Star Wars filmerna, så passar det ju utmärkt att satsa på att köpa Lego Star Wars. Det finns idag så att ni tillsammans kan bygga och skapa alla de klassiska figurerna och rymdskeppen som är med i dessa filmer. När det gäller Lego Star Wars köp det hos Billig Lek. Med Lego från Star Wars så möter ni allt från modiga jedius till onda sithlorder. Lego Star Wars har man kunnat leka med ända sedan 1998. Bland de karaktärer som finns att hitta bland detta lego har du till exempel Anakin Skywalker, som var den orädda jedi hjälten som gick över till den mörka sidan. Sedan finns så klart Han Solo och Chewbacca som är Han Solos trogna vän samt även andrepilot på Millennium Falcon. Givetvis finns också Luke Skywalker, en av de mest berömda jedi hjältarna. Du kan även köpa Darth Vader, Princess Leia, Kylo Ren, Yoda, BB-8, Rey, RR2-D2, Obi-Wan Kenobi och Poe Dameron. Sedan finns även Darth Maul, Bobba Fett, C-3PO, Emperor Palpatine och The Mandalorian.

Upptäck världen av Star Wars

Om du inte har sett någon av filmerna, se till att göra det! Sedan är det så klart ändå skoj att leka med Lego Star Wars. Men genom att ha koll på historierna samt karaktärerna, så blir det ännu roligare. När det gäller Lego Star Wars, så finns det så klart en massa mer än bara lego gubbar. Det går bland annat att bygga samman olika rymdskepp samt även olika världar. Det finns även så att du med Lego kan bygga Dart Vaders hjälm eller Baby Yoda.

Luke Skywalker

En av de mest kända karaktärerna från filmerna och även poppis inom Lego Starr Wars, är Luke Skywalker. Han introducerades år 1977, i den ursprungliga Star Wars™ trilogin. Han var då en bondpojke från Tatooine, som senare kom att bli en av galaxens mest kända jediriddare. Det finns en hel del Luke Skywalker-produkter, leksaker och action figurer samt så klart Lego med honom.

Luke är en av huvudkaraktärerna i alla tre filmer i den ursprungliga trilogin: Star Wars: Episod IV Ett nytt hopp (1977), Star Wars: Episod V Rymdimperiet slår tillbaka (1980) och Star Wars: Episod VI Jedins återkomst (1983).

Han Solo

Han Solo har varit en av huvudkaraktärerna i Star Wars sedan lanseringen av Star Wars: Episod IV Ett nytt hopp som kom 1977. Han Solo var central för handlingen i den ursprungliga trilogin. Han var sedan med i både Star Wars: Episod V Rymdimperiet slår tillbaka från 1980 och Star Wars: Episod VI Jedins återkomst från 1983.

Han Solo är också han mycket poppis och det finns en del Lego och andra leksaker med honom,

Bygg en egen Millennium Falcon

En av de mest avancerade byggen du kan göra med Lego är Millennium Falcon. LEGO® Star Wars Millennium Falcon modellen har 7 500 delar och är en av de allra största lego-modellerna någonsin! Skeppet tillhör Han Solo och med denna modellen kan du ha många timmars skoj!