Uncategorized

Ge ditt företag en proffsigare känsla

De allra flesta egenföretagare vet att en ny kunds allra första intryck betyder allt. Därför är det otroligt viktigt att se till att just det första intrycket blir så positivt som möjligt. Men hur gör man det egentligen? Många nya egenföretagare kan känna sig lite skrämda av detta i början, men det är faktiskt inte alls svårt. Det allra viktigaste är tydlig information och reklam.

Broschyrer och posters

Broschyrer och posters är två av de mest effektiva sätten att förmedla information och göra reklam för sig på. De är ofta riktigt billiga att producera i större mängder, så de kan nå ut till många. Se alltid till att ha tydliga och snygga posters och broschyrer till hands.

Om du har ett kontor som kunder kan besöka på plats, är det alltid bra att ha ett broschyrställ ståendes. Då kan kunderna själva plocka med sig broschyrer och läsa dem senare. Har man tur kanske de plockar med sig någon extra som de ger till någon bekant. På så vis kan din reklam sprida sig vidare till fler potentiella kunder.

Gatupratare och griffeltavlor

Om ditt företag är ett café eller en restaurang, är en fin gatupratare eller griffeltavla absolut nödvändig för att locka kunder till dig. Det är här du har en chans att fånga dem. En gatupratare med en väldesignad och snygg meny eller en härlig griffeltavla med husets rekommendationer fungerar i de allra flesta fall. Oavsett vilken typ av servering du driver, är en av dessa två alternativ absolut ett måste.

Var kan jag få tag på min egen utrustning?

Skulle du vilja skaffa något av ovanstående utrustning och reklam, men vet inte vart du kan hitta det? Då ska du klicka här. Det finns många sidor på nätet där du kan köpa allt ditt egna företag behöver för att kunna lyckas.